Bestil fantastiske buketter online

Hjem » Bestil fantastiske buketter online

Blomster til mange formål

Der findes næsten ikke noget så smukt og dejligt i denne verden som blomster. Men har du ikke en stor have, hvor du kan gå ud og plukke dig en flot buket, så kan blomsterhandleren heldigvis komme dig til undsætning. Og det er virkelig værd at overveje, om ikke der findes en i din omgangskreds, der fortjener en stor og flot buket blomster. Det kan være du vil overraske kæresten, måske er din kollega sygemeldt, eller du har bare fået lyst til at se på noget virkelig smukt i dit hjem. Blomster kan tjene mange formål, og derfor tilbyder MM Blomster dig et stort udvalg af både buketter, blomsterdekorationer og afskårne blomster. Her finder du både blomster der dufter, og blomster der er en pryd for øjet.

Buketter til årstiden

MM Blomster er din blomsterbutik på Østerbro. Herfra kan du nemlig bestille forskellige blomsterprodukter til levering i brokvartererne og til resten af Storkøbenhavn. Bag denne blomsterbutik står en flok garvede blomster-entusiaster, der med grønne fingre kan hjælpe dig med at få de rette blomster afsendt. Blomsterbuketter bliver fremtryllet fra det blomsterværksted, hvorfra virksomheden i mange år har fungeret som udbringer af de rette buketter til årstiden.

Tag naturen ind i stuen

Når du forærer en blomsterbuket væk, så giver du vedkommende et dejligt stykke natur, som de fleste bliver virkelig glade for. Hos MM Blomster kan du sidde hjemme bag skærmen og bestille de rette buketter på webshoppen. Blomsterbuketterne starter på en pris fra 150 kr., og så er fragten endda betalt. Finder du ikke lige de blomster på hjemmesiden, som passer ind i din smag, så er du velkommen til at kontakte MM Blomster på telefonen. Her kan det dygtige personale rådgive dig i den rigtige retning, så du får sendt den helt rette blomsterbuket afsted til den, du gerne vil overraske.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen