Diamantskæring: Det er måske ikke, hvad du lige tror

Hjem » Diamantskæring: Det er måske ikke, hvad du lige tror

Har du ikke den store håndværksmæssige baggrund, er der gode chancer for at din første tanke når du hører ordet “diamantskæring” går på smukke og delikate ædelsten, som med små og fine bevægelser skal rettes til. Går du skridtet videre, kan det være du tænker at diamantboring må have noget at gøre med den måde man udvinder diamanter. 

Hvad så hvis man fortalte dig, at det overhovedet ikke har noget med små, fine og eksklusive diamanter at gøre? Nej, i virkeligheden er diamantskæring og -boring noget helt, helt andet. Det er nemlig to begreber man som håndværker vil blive kendt med, da diamantskæring og -boring går ud på at skære i hårde materialer som beton.

Det er rigtigt nok, at diamantskæring har noget at gøre med skæring og diamanter. Men det er nok ikke på den måde som de fleste umiddelbart vil tro! Diamant er et af de allerhårdeste naturmaterialer, og kan derfor benyttes til at skære i andre materialer, som er knap så hårde.

Er man i gang med et byggeprojekt hvor der skal skæres i nogle hårde materialer, er der altså gode chancer for at man bør hive fat i en virksomhed, som bare kan det dér med diamantskæring. Det kunne for eksempel være den nordjyske virksomhed AADS Diamantskæring, som kan tjekkes yderligere ud på linket her: http://aads.dk/diamantskaering/.

Diamantskæring er en form for skæring, som kan anvendes på tværs af mange brancher. Skærings- eller boringsmetoden er ikke begrænset til få enkelte håndværksmæssige områder, men kan anvendes bredt inden for forskellige fag. Både murerfirmaer, tømrere, VVS’ere og nedbrydningsfirmaer – for at nævne nogle eksempler – få god gavn af at leje en diamantskærer ind til at udføre specifikke opgaver. 

Med en diamantskæring er man nemlig sikret et godt og sikkert resultat – specielt når opgaven udføres af professionelle fra AADS Diamantskæring med den rette erfaring og håndværksmæssige snilde. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen