En låsesmed til andet end at lukke op med

Hjem » En låsesmed til andet end at lukke op med

Hvis man begynder at tale om en låsesmed, så er der formentlig en håndfuld mennesker, der forestiller sig en ældre herre i overalls eller rem og seler, der kommer ud til ens bolig med en smøg i kæften, og en cigaret dinglende i mundvigen, mens han med olieindsmurte hænder dirker din lås op.

Det er i hvert fald i den slags situationer, man forestiller sig, at man har brug for en låsesmed i: Når man har låst sig ude, har glemt nøglen, eller på anden måde ikke kan komme ind i sin private bolig, som man desperat har brug for.

Så skal man eventuelt hen at købe en ny lås og dertilhørende nøgle, hvis låsesmeden måtte brække låsen op, for at du kunne komme ind.

Men der er ganske vist en lidt forældet opfattelse af låsesmed-hvervet, for moderne låsesmede er toptunede, pæne og veludførte servicemindede personer, der kan lave meget andet end “bare” at få en lås åbnet op.

Tag bare Bagger-Laase.dk, der er en lokal Låsesmed fra Slagelse, der har mange forskellige opgaver i deres kartotek, der spænder mere bredt end bare opgaver, der skal løses i private sammenhænge.

Dette firma hjælper også på erhvervs-fronten, i det offentlige og, ja, praktisk talt alle steder, hvor der skal arbejdes med låse og sikring.

Det er nemlig rigtigt, for når et godt låsesmedfirma som Bagger-Laase.dk kan åbne låse op, så ved de også, hvordan man installerer og vælger de bedste typer af låse til ens bolig, om det er af den private art, i en virksomhed eller i offentligt regi.

Og deres sikringsmetoder med låse spænder meget vidt fra de mere genkendelige til de højteknologiske af slagsen.

Det handler alt sammen om, hvad du specifikt som kunde har brug for, men det er ikke noget, der er for småt, stort; dyrt eller ubetydeligt til for dem til, at de ikke vil sammensætte den bedste låseløsning til dig.

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen