En slush ice maskine til voksne

Hjem » En slush ice maskine til voksne

Der er som sådan ikke nogen forskel på en slushice-maskine til voksne og til dem, der ikke er myndige endnu og for den sags skyld alle andre typer af mennesker, men det handler om, hvordan man sammensætter slush-icen i maskinen til at blive brugt senere.

Lad os dog lige få det på det rene med, at den her slags skal man nok helst gøre, hvis man ejer en slushice-maskine selv, eller man på anden måde har mulighed for at lave slush-ice på egen hånd, for hvis man blandt andet benytter sig af udlejning af slushice maskine i århus eller et andet sted i landet, så er man lidt forpligtet på en anden måde.

Godt nok renser de maskinerne efter brug i mange tilfælde, så de kan blive lejet ud til mange andre anledninger, om det så er en børnefødselsdag eller til et marked med mange forskellige mennesker, men det, som vi skal ind på, er mest høvisk at benytte sig af, hvis man helt selv har råderum over slush-ice-maskinen og kan benytte den, som man vil.

For vi skal lave en voksen-variant af slush-ice, som udelukkende er forbeholdt voksne, og så kan du næsten godt tænke dig til, hvad vi skal hen at blande i: alkohol.

Det er ikke meget anderledes end at blande drinks, men i modsætning til at blande drinks, så kan man sjældent se, hvad der er kommet i af alkohol i en slushice-maskine, hvor det giver den bedste smag, selvom man kan fylde sprutten i bagefter.

Derfor skal man gøre opmærksom på, at her har man en slush-ice-maskine-blanding til voksne, og børn må så have deres egen maskine – men for en sikkerheds skyld bør man ikke blande disse maskiner sammen ved anledninger.

Vodka er en god alkohol at benytte sig af, da den bliver neutraliseret i smagen af de andre ingredienser og passer godt ind, når den bliver kold.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen