Er dit stråtag brandsikret?

Hjem » Er dit stråtag brandsikret?

Hvis du ejer en bolig med stråtag, så ved du sikkert allerede, at det er ekstra vigtigt med brandsikring af taget. Det har tiden også vist, da man i gamle dage så, hvor hurtigt et tag og en bolig kunne brænde ned, med de helt gamle stråtage. Heldigvis er der sket meget siden da. Derfor er det også mindst lige så trygt at bo i en bolig med stråtag – i hvert fald hvis en professionel har brandsikret dit tag. 

Lad en tækkemand om at brandsikre dit tag

En tækkemand er lige den person, du vil have fat i, når der skal arbejdes med dit stråtag. En tækkemand har nemlig særlig erfaring med netop stråtage og alle de forskellige opgaver, der kan følge med her. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til brandsikring af dit stråtag, som skal udføres helt korrekt, for at taget er så sikkert som muligt. 

En tækkemand er i stand til at mindske en brands udvikling på forskellige måder. Der vil typisk både arbejdes med, at der skal lægges et undertag i gips, som er brandhæmmende. Derudover kan alle de forskellige strå også få en behandling, hvor der bruges brandhæmmende midler. Alt i alt vil det betyde, at en brand vil udvikle sig langsommere, hvis uheldet skulle være ude. 

Fordele ved brandsikring af stråtaget

Der er naturligvis den åbenlyse fordel ved brandsikring af dit tag, at en brand kan udvikle sig langsommere. Det kan samtidig også gøre det mere sikkert at være bosat i din bolig. Men derudover så er der også nogle forsikringsmæssige fordele, der er værd at tage med i dine overvejelser.

Hvis du får lavet en brandsikring, så kan du opnå billigere forsikringer. Det er derfor også værd at huske på, hvis du stadig er i overvejelsesfasen omkring, hvorvidt du skal få taget lavet eller ej: https://ulfborg-taekkefirma.dk/brandsikring.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen