Fa fat på den maler i Holte, når det påkræves

03 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Måske har du hørt rygter om, at malerholte.dk er dér, hvor mange handler deres malertjanser fra, når der skal males stort og småt.

Faktisk har så mange fortalt om det her sted, at du ikke kan forestille dig andet, end at det passer med de anmeldelser, som man også kan finde på sitet, så det bliver da dem, som du skal bruge, næste gang der skal males hos dig.

Problemet er bare, at du plejer at bruge en anden maler, og det vil hurtigt rygtes, hvis du ikke benytter dig af den samme igen.

Eller problemet kan være, at du er flyttet langt væk fra denne maler til, at du tror, at vedkommende nok næppe vil komme helt ud til, hvor du bor, når der skal males.

Eller også har du faktisk aldrig boet i nærheden af Holte, hvor du via navnet regner med, at malerfirmaet holder til.

maler holte

Brug maleren fra Holte alligevel

Men du skal da ikke holde dig fra at prøve den gode kvalitet, som du har hørt fra dette sted, hvis du tror, at den geografiske forskel skal afholde dig fra det.

Man kan jo altid spørge, om de gider komme helt ud til en, for de lever jo trods af deres arbejde og få kunder ind, og det er jo nærmest et luksusproblem, hvis kunderne ringer langvejs fra, fordi de har hørt om ens ydelser, og hvor gode de er.

Selv hvis man ikke har heldet med sig, eller de er optagede i den periode, hvor man skal bruge dem, så kan man jo altid høre ad, om de kan anbefale nogle malere, der bor tættere ved eller som bare har tid.

Det kan jo tænkes, at dette sted i Holte har en filial, der er tættere på en, hvor man går lige så meget op i kvaliteten.

Flere Nyheder