Få den bedste hjælp fra din lokale kloakservice udbyder

Hjem » Få den bedste hjælp fra din lokale kloakservice udbyder

Kloakservice er et vidt begreb, som dækker over mange ting. En af de opgaver, en kloakmester eksempelvis kan tilbyde, er oprydning efter vandskade eller rotteplage. Lige så vigtigt det er at få fjernet vandet – eller rotterne – når først skaden er sket, lige så vigtigt er det at forebygge nye skader, og sørge for, at der bliver ryddet ordentligt op.

Har din kælder eksempelvis stået under vand på grund af oversvømmelse eller stormflod, skal selv opsugnings arbejdet efterfølges af grundig tørring og en undersøgelse af bygningens sokkel og bærende strukturer for at sikre, at der ikke er gået fugt i fundamentet.

Hvem er Lihn’s Kloak?

Lihn’s Kloak er din udbyder af kloakservice i Vanløse. Som virksomheder tilbyder Lihn’s Kloak total løsninger inden for såvel ejendoms service som kloakservice, og betjener kunder i både privat og offentligt regi.

Blandt de faste kunder hos Lihn’s Kloak finder du virksomheder, andelsbolig foreninger, ejerforeninger, kommunale institutioner og mange flere. Lihn’s Kloak sætter en ære i kundens tilfredshed, og tilpasser derfor løsningerne efter kundens behov og ønsker.

Når du som kunde henvender dig til Lihn’s Kloak, sker det via ét telefonnummer uanset hvilken type opgave, henvendelsen drejer sig om. Lihn’s Kloak er nemlig et forholdsvis lille firma, som ikke bruger så mange ressourcer på administration, men i stedet går højt op i fleksibilitet og høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan få fat i Lihn’s Kloak på alle tidspunkter af døgnet, skulle du stå med en akut opgave på hånden.

Vælger du Lihn’s Kloak som din leverandør af ejendoms service eller kloakservice, kan du være sikker på, at der fortrinsvis anvendes miljøvenlige materialer og midler i forbindelse med arbejdet. Lihn’s Kloak stræber efter at minimere støj gener, både af hensyn til beboere og for at fremme et optimalt arbejds miljø.

Du kan få mere information, og kontakte Lihn’s Kloak, på lihn-kloak.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen