Få den rette hjælp til rydning af dødsbo

30 september 2019 admin

Når du som pårørende til en nyligt afdød ven eller et familiemedlem, som er afgået ved døden, er der mange praktiske gøremål i forbindelse hermed. Dette kan nemt komme til at virke uoverkommeligt, og derfor anbefales det, at du får hjælp til de tungeste af dem – for eksempel rydning af dødsbo.

Hvor finder jeg hjælp til rydning af dødsbo i København?

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade finder du en dygtig og kompetent marksandiser, som har mange års erfaring med at hjælpe efterlevende i forbindelse med rydning, vurdering og opkøb af dødsbo i alle størrelser. Igennem snart fyrre år har Marskandiseren i Store Kongensgade hjulpet med tømning og rydning af dødsboer samt opkøb af flytte-, plejehjems- og restboer. Du kan også få hjælp til tømning af loftrum og kælderrum hos Marskandiseren i Store Kongensgade.

Når du vælger Marskandiseren i Store Kongensgade som din marskandiser, som skal hjælpe med rydning af dødsbo, kan du altid være sikker på at få et godt tilbud, som berammer både pris og leveringsdato – og at alle aftaler i tilbuddet bliver overholdt. Du kan få tilbud på total løsninger, som inkluderer såvel opkøb og tømning af dødsbo samt bortskaffelse af samtlige effekter, eller du kan vælge, at marskandiseren eventuelt kun skal hjælpe med selve transporten af dødsboets genstande – for eksempel møbler, tæpper eller kunstværker. Marskandiseren i Store Kongensgade opkøber gerne enkelte effekter fra dødsbo, for eksempel designmøbler, teaktræs- og palisandermøbler, antikviteter, sølvtøj eller smykker.

Marskandiseren i Store Kongensgade sætter en stor ære i at behandle kunderne med den største respekt og diskretion. Derfor kan du forvente en professionel og nøgtern vurdering af dødsbo samt en omhyggelig behandling af dødsboets effekter, uanset værdi. Marskandiseren i Store Kongensgade har forståelse for din situation som efterlevende og pårørende til en nyligt afdød ven eller slægtning, og vil således optræde med ydmyghed og lydhørhed.

Du kan læse mere om rydning af dødsbo ved Marskandiseren i Store Kongensgade på dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder