Få en realistisk vurdering af din bolig i Frederikshavn

Hjem » Få en realistisk vurdering af din bolig i Frederikshavn

Overvejer du at sælge din bolig? Men vil du gerne vide, hvad den rent faktisk kan sælges til? Før du kaster dig ud i projektet og før du begynder at drømme om din næste bolig. Din vurdering af din bolig betyder meget i forhold til, hvad du kan komme videre til. Derfor er det vigtigt at få en realistisk vurdering af boligen. Så du ikke forventer for meget. Det kræver derfor en god og dygtig ejendomsmægler, som kender området din bolig er beliggende i. 

Hvordan får du vurderet din bolig?

Alle har en idé om, hvad deres bolig er værd. Men det kræver en ejendomsmægler for at få lavet en officiel vurdering. Den kan både bruges til, når du vil sætte din bolig til salg, men også hvis du vil udtage et lån i dit bolig til at lave diverse forbedringer på boligen. 

I Frederikshavn finder du en del forskellige ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig med opgaven. Men hvordan vælger du den helt rigtige til at vurdere din bolig? 

Få lavet en vurdering af bolig i Frederikshavn 

Helge Smidt er en alletiders ejendomsmægler i Frederikshavn. Han har været på markedet siden 1977 og har derfor stor erfaring og ekspertise samt kendskab til området. Når du lader Helge stå for din vurdering af bolig i Frederikshavn, er du garanteret en realistisk vurdering. 

Med Helge er det heller ikke dyrt at sælge din bolig. Han er nemlig uafhængig ejendomsmægler og derfor ikke en del af de store kæder. Derfor kan han tilbyde noget mere fordelagtige priser. Din vurdering af boligen er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende!

Helge ved hvad der sker i området i Frederikshavn. Han har fingeren på pulsen og et stort køberkartotek fyldt med potentielle kunder til netop din bolig. Få lavet din vurdering i dag, og tag derefter en snak med Helge, som kan hjælpe dig og din familie videre. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen