Få glade tænder med besøg hos din tandlæge

Hjem » Få glade tænder med besøg hos din tandlæge

Har du ikke været til tandlæge i mange år? Så bør du faktisk se at komme af sted. Årlige eller halvårlige tandlægebesøg er, sammen med god daglig mundhygiejne, en væsentlig forudsætning for at kunne bevare det blivende tandsæt sundt og smukt hele livet igennem. Din tandlæge kan hjælpe dig med dette projekt hvis du giver ham eller hende mulighed for at efterse og rense dine tænder med jævne mellemrum. Og så sparer du penge til dyre og smertefulde behandlinger.

Find den bedste tandlæge i Vejen

Bor du i Vejen Kommune, for eksempel Gesten, Føvling, Lintrup, Brørup, Holsted, Gjerndrup, Rødding, Læborg eller Bække, kan du med fordel vælge Tandlæge Tove Klose som din faste tandlæge.

Hos Tandlæge Tove Klose kan du, foruden rutine tjek og rensning af tænder, få udført alle de gængse tandlæge behandlinger så som tandfyldninger, udtrækning af tænder, rodbehandling, forebyggelse af karies og parodontose, tilpasning af kroner og broer, isættelse af implantater og meget mere.

Du kan samtidig få hjælp til at løse diverse kosmetiske og æstetiske tand behandlinger, for eksempel tandretning og blegning af tænder. Og så kan du også få fremstillet en tandskinne som kan afhjælpe natlig tænderskæren.

Når du vælger Tandlæge Tove Klose som din tandlæge i Vejen er du garanteret en professionel tand behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og disses eventuelle skavanker. Ved dit årlige eller halvårlige tand tjek kan du forvente en grundig gennemgang af din mund samt optagelse af røntgen billeder som kan afsløre eventuelle tilløb til dårligdomme på steder som ikke kan ses med det blotte øje – for eksempel under tandkødets rand eller mellem dine tænder. Dertil kommer en grundig tandrensning som efterlader dine tænder skinnende blanke og din ånde frisk.

Du kan læse mere om Tandlæge Tove Klose og bestille tid online via tandlægeklinikkens hjemmeside p tandlaegetoveklose.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen