Få hjælp til at lære med lektiehjælp

Hjem » Få hjælp til at lære med lektiehjælp

Selvom du har gået i skole i mange år, er det langt fra sikkert, at du har lært, hvordan du effektivt kan lære det, som du skal. I folkeskolen er der nemlig mange at holde styr på, og der er ofte mere fokus på, hvad I skal lære, frem for hvordan I skal lære. Derfor kan du senere have svært ved, hvordan du skal tilegne dig og huske masser af viden, når du går i gymnasiet eller begynder at studere. Det kan gøre, at du har brug for lektiehjælp

Nogle lektiehjælpere eller mentorer, som de også kaldes, hjælper dig kun med at få lavet de lektier, som du nu har for. Dem fra fegu-hellerup.dk hjælper dig dog også med, hvordan du kan blive bedre til at lære i fremtiden. Det er en meget vigtig evne for dig at have, fordi du jo aldrig stopper med at skulle lære, selvom du går ud af skolen. 

Metoden som lektiehjælperne fra fegu-hellerup.dk bruger, kalder de Lær at lære. De hjælper altså dig med at lære, hvordan du lærer bedst. Det er en meget vigtig viden for dig at have, hvis du gerne vil kunne blive ved med at lære og huske det, som du har lært, i fremtiden. 

Skolen kan dog selvfølgelig også hjælpe dig videre med de konkrete lektier, som du sidder med. Det kan de gøre i mindre hold eller som eneundervisning. Det er altså helt op til dig, hvad du foretrækker.

Hvis I er flere fra din klasse eller dit hold, der har problemer med det samme stof, vil det være oplagt, at I har undervisning sammen. Hvis du vil have mest muligt ud af undervisningen, bør du dog vælge eneundervisning. Der sidder du alene med en lektiehjælper, der kan hjælpe dig med lige præcis det, som du har svært ved. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen