Få hjælp til pasning af dit landbrug her

Hjem » Få hjælp til pasning af dit landbrug her

Der kan være mange opgaver at holde styr på, når du driver et landbrug i dag. Landbrug kan være mange ting. Det kan både være korn, planter, frugter, vin, køer, grise og meget mere. De fleste landmænd i Danmark, kan godt lide at have flere jern i ilden, hvorfor dagene kan være lange på gården. Mange af de projekter man evt. sætter i gang kan være sæsonpræget på de danske vejrforhold. Det gør, at der kan være særlig travlt i perioder, hvor der både er travlt med de primære opgaver for at holde landbruget i gang samtidig med at man evt. har dyrket juletræer eller udvalgte grøntsager på gården. Det kan derfor være en fordel at have en ekstra assistance, når der er behov for det. Særligt når den hjælpende hold bliver udført er fagligt kompetente og professionelle landmænd. Det sparer dig både tid og energi til at fokusere på de opgaver, der er vigtigst for dig. 

Hjælp til pasning af landbrug

Gl. Tangegaard som er en af byens mest erfarende og professionelle entreprenør service, kan med fordel assistere dine projekter med sine 25 års erfaring med diverse opgaver indenfor landbrug. Her vil du opleve en faglig stærk samarbejdspartner, der går ind til opgaven med en løsning der tilgodeser dine ønsker og behov. Der er derfor mulighed for at skræddersy en løsning, der imødekommer dine forventninger til opgaven og budget. 

Hjælp til pasning af juletræer

For langt de fleste er julen noget særligt. Det er her de nærmeste samles omkring juletræet for at skabe gode minder. Der er derfor ikke noget at sige til, at salget af juletræer er voksende, hvorfor det giver anledning til salg af juletræet. Det kræver dog at man kender sin jordtype og sort, for at få de flotteste salgbare juletræer. Hos Gl. Tangegaard kan du få professionel hjælp og assistance til at passe dine juletræer, så de bliver klar til salg.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen