Få hjælp til VVS ved renovering

Hjem » Få hjælp til VVS ved renovering

Når en bolig skal sættes flot i stand, og der skal gøres andet og mere end blot males vægge og træværk, vil renoveringen sandsynligvis inkludere køkkenet og badeværelset. Disse to rum er nok de mest komplekse når det handler om istandsættelse. I et køkken findes der elementer som både bruger strøm og vand – og eventuelt gas. Og på et badeværelse findes der sanitære faciliteter som skal monteres og installeres 100% korrekt.

Det betyder at du skal have fat på en autoriseret fagperson når disse to rum skal renoveres. Du må nemlig ikke selv gå i gang med at modificere de faste VVS installationer i din bolig. De faste installationer inkluderer rør og afløb som ikke umiddelbart kan skrues løs og tages med ud af bygningen.

Diverse tilslutninger til disse skal således foretages af en autoriseret VVS installatør. Du må for eksempel ikke selv flytte et afløb, oprette dræn til din vaskemaskine, eller opsætte et nyt væghængt toilet. Og du må ikke selv begynde at rode med gas installationerne i dit køkken når komfuret skal flyttes og ledningerne derfor omdirigeres eller sløjfes.

Disse opgaver må udelukkende udføres af en fagperson da der er for stor en risiko forbundet med amatør arbejde når det gælder VVS installationer. Du kan ved en fejlagtig håndtering af gas ledninger komme til at forårsage såvel eksplosioner som farlig kulilte forgiftning. Og eventuelle skader på materiel og bygning som er afstedkommet af dit klamphuggeri vil sandsynligvis ikke være dækket af forsikringen.

Find dit lokale VVS firma på Amager

Er du bosiddende i Kastrup, Tårnby, Dragør eller andet steds på Amager kan du med fordel kontakte Claus A. Axmark VVS når du har brug for en dygtig autoriseret VVS installatør i forbindelse med din renovering. Du kan læse mere om VVS arbejde ved Claus A. Axmark VVS på hjemmesiden https://caavvs.dk/ 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen