Få professionel hjælp med fragt til Rusland

Hjem » Få professionel hjælp med fragt til Rusland

Skal du have leveret gods, varer eller andet til Rusland, er det ikke helt lige til. Det kræver blandt andet særlige tilladelser for at kunne komme gennem grænserne med gods. Det kræver derfor, at du allierer dig med et transportfirma, som har sine papirer på plads med Rusland, og dermed godt kan levere gods og varer til dine kunder i Rusland.

Der er i dag flere virksomheder i Danmark og Europa som tilbyder fragt af gods til Rusland. Derfor bør du ikke vælge det første og bedste tilbud, da der kan være penge at spare ved at undersøge markedet. Der er desuden også forskel på kvaliteten af den service du køber fra den ene vognmand til den anden. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger et transportfirma med fragt i Rusland? 

Når du skal finde et transportfirma til at hjælpe med levering af gods eller varer til Rusland, er det vigtigt at undersøge markedet. For at få den bedste indikation på, hvad opgaven vil koste dig, kan du med fordel indhente flere tilbud på den samme opgave. Her er det vigtigt at kontakte en vognmand, som har løst opgaven tidligere. Du bør tjekke om alt indgår i tilbuddet, så du ikke får en ubehagelig overraskelse med en efterregning, når arbejdet er udført. 

Det er klart en fordel at vælge et dansk transportfirma, da du her vil have lettere ved at kommunikere og følge med i forløbet, end hvis du valgte et udenlandsk vognfirma. 

Hvem kan hjælpe med fragt til Rusland?

Det er langt fra alle transportfirmaer der kan hjælpe med fragt til Rusland. Der er strenge regler og krav, som man skal leve op til, før man bliver godkendt som vognmand. Du bør derfor udvælge blandt de få der tilbyder det i Danmark. Her kan vi varmt anbefale dig at indhente et tilbud fra unotransport.com

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen