Få undersøgt din kloak af en autoriseret kloakmester

Hjem » Få undersøgt din kloak af en autoriseret kloakmester

Er der begyndt at lugte af kloak på din grund eller er dit afløb stoppet og du kan ikke selv få vandet til at løbe kan der være noget galt med din kloak. Som husejer er det dit ansvar, at den del af kloakken, der er tilsluttet din bolig fungere optimalt og du må ikke selv undersøge kloakken, men du skal i stedet kontakte en autoriseret kloakmester. 

Han vil som udgangspunkt foretage en TV-inspektion af din kloak og se hvad problemet er. Lugter der kan der være et hul et sted. Udover lugten vil det være en invitation til du får rotter. Er der hul vil det blive lukket. Det er en god ide, samtidig at få sat et filter på den del af kloakken der fører op til huset. Ved at få sat et filter på sikre du dig, at du ikke kan få besøg af rotter i dit hus via kloakken. Det kunne f.eks. være en kloakmester i Jægerspris du kontaktede.

Stoppet kloak

Viser TV-inspektionen derimod at din kloak er stoppet. Det kan være at kloakken er stoppet af skidt og snavs og så vil kloakmesteren spule den ren med vand, men det kan også være at den stoppet, fordi træer på din grunds rødder har fundet vej ned i kloakken og dermed hindre vand og afføring, kan komme videre i kloaksystemmet. Viser det sig at være tilfældet, vil kloakmesteren nænsomt fjerne rødderne uden at ødelægge hverken kloakken eller træerne. 

Vores kloaksystem som vi kender det i dag er vigtigt for vores almene sundhed og mange tænker ikke på at vores kloaksystem kun er små 150 år gammel og ikke alle er tilsluttet endnu. Det er især de tyndt befolkede områder, sommerhuse og kolonihaver der stadig mangler. I stedet vil de ofte have en samletank, som så skal tømmes.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen