Fem grunde til at vælge broderi på dit arbejdstøj

Hjem » Fem grunde til at vælge broderi på dit arbejdstøj

Når du skal have navn og logo på din virksomhedsarbejdstøj, har du mange forskellige muligheder at gå med. Den klassiske vil være tryk, men det er en god ide for dig, at du ser udover det og overvejer, hvad der ellers kan være. En oplagt mulighed er broderi. Vi kommer med fem grunde her, som vi har fundet frem til efter inspiration fra Svane Broderi. De står for brodering i Nykøbing Mors. Læs mere om dem her

1. Broderi er meget holdbart

Når du får trykt navn og logo på arbejdstøjet, kan du ikke være sikker på, at det holder i lige så lang tid som med broderi. Broderede bogstaver og logoer er meget slidstærke og tåler vask. 

2. Broderi kan skabes, som du ønsker

Måske har du ikke overvejet broderi, fordi du tænker, at det umuligt kan komme til at se ud, som du ønsker. Men der er rigtig mange muligheder for at få det til at se ud, præcis som du gerne vil have. 

3. Broderi kan udføres hurtigt

En anden fordom om broderi er, at det tager meget lang tid at få fremstillet. Det er dog heller ikke sandt. Broderi kan udføres på maskiner, hvor det tværtimod er meget hurtigt at udføre. 

4. Broderi kan også bruges til store ordrer

Det med, at det skulle tage lang tid for dig at få broderet noget, gør måske også, at du har tænkt, at du ikke ville kunne bruge det til store ordrer. Det ville firmaerne slet ikke kunne klare. Men med maskiner, der syr hurtigt, vil det jo netop være en mulighed. 

5. Broderi kan tilføjes på bare enkelte genstande

Omvendt er der heller ikke en opgave, der er for lille for et firma som Svane Broderi. Hvis du har ansat en meget stor medarbejder, kan du for eksempel have brug for at få broderet navn og logo på arbejdstøj til ham, der er købt i en særlig stor størrelse. Det kan de også sagtens klar. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen