Find autoriseret elektriker til de komplekse opgaver

Hjem » Find autoriseret elektriker til de komplekse opgaver

Er du boligejer, er der mange situationer, i hvilke du kan få brug for en dygtig elektriker. Især hvis du står for at skulle bygge ud eller til – eller har besluttet, at dit hjem skal renoveres, og måske endda bygges helt om.

Hvornår skal jeg tilkalde en autoriseret elektriker?

Skal der trækkes nye strømførende ledninger, eller skal du have sløjfet eller omlagt nogle af de gamle kredse, er det nemlig lovpligtigt at lade arbejdet udføre ved en autoriseret elektriker eller el-installatør. Elektricitet er nemlig en ikke helt uskadelig størrelse – det kan være rigtig farligt og risikabelt selv at give sig i kast med elektriker arbejde på ejendommens faste installationer. Og så er det i øvrigt slet ikke lovligt. Ved ”faste installationer” forstås de strømførende kabler og ledninger, som sidder fast i huset – det vil sige, installationer og armaturer, som du ikke umiddelbart kan skrue af og tage med dig. Dette betyder, at du for eksempel sagtens selv kan skifte en pære, eller erstatte det gamle, slidte dæksel på en stikkontakt eller lyskontakt med et nyt og strømlinet et af slagsen.

Der, hvor du ikke selv må rode rundt, er der hvor det kan gå galt. Fifler du selv med de faste installationer, kan du risikere at blive ophavsmand til alt fra elektriske brande, som kan lægge hele etageejendomme øde, til livsfarlige elektriske stød. Der står med andre ord menneskeliv på spil. Og derfor bør du kontakte en elektriker, før du overhovedet påbegynder dit bygge eller renoverings projekt.

Find autoriseret elektriker online hos elektrikerfirmaet Henrik Frost

Hvis du ønsker en professionel vurdering af mulighederne for de fremtidige elektriske installationer i dit hjem, kan du med fordel kontakte elektrikerfirmaet Henrik Frost. Her kan du få råd og vejledning til dit byggeprojekt, og samtidig hjælp til udførelse af elektriker opgaver i forbindelse hermed. Læs mere på https://www.henrikfrost.dk/ 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen