Find en kompetent elektriker i Rødovre

Hjem » Find en kompetent elektriker i Rødovre

Når du skal vælge en elektriker eller el-installatør for enten en større eller mindre opgave, er det vigtigt at være opmærksom på, hvad det er for en slags opgave du skal have hjælp til samt om det matcher den enkelte elektrikers spidskompetencer. Der er nemlig stor forskel på forskellige opgaver, hvor du kan have fordel i at vælge en specialiseret elektriker. Generelt er en elektriker en beskyttet titel. Det betyder, at det kræver en faglig uddannelse som elektriker samt en autorisation for at du må udføre elektriker opgaver for andre. Du kan dermed som udgangspunkt altid forvente et højt fagligt niveau og den nyeste viden for at kunne udføre elinstallationer og generelt el-arbejde. 

Hvordan ved jeg om el-installatøren er autoriseret?

Da det er lovpligtigt at få udført visse opgaver af en autoriseret elektriker, har du mulighed for at tjekke de op på den enkelte fagmand. Du kan på tilsynsmyndighedernes hjemmeside kontrollere om den elinstallatør, der skal udføre el-arbejde på din bolig eller virksomhed er registreret som autoriseret elektriker. 

Hvordan finder du en kompetent autoriseret elektriker til opgaven?

Det kan være en jungle at finde frem til den bedst mulige elektriker til opgaven. Der er oftest flere i byen, hvorfor det også kan være svære at vælge, hvem der vil løse opgaven bedst. Du kan derfor forhøre dig hos dine nærmeste, for at høre om der skulle være nogle anbefalinger der går igen. Herefter kan du kontakte nogle af de forskellige elektriker, for at se hvem der kan tilbyde den bedst mulige pris. Det er en fordel at du kender opgavens omfang, således du får det rette tilbud baseret på den samme opgave. Vi har derfor lavet lidt research på, hvilken elektriker der har et godt navn og ry i Rødovre. Her kan vi anbefale El Hjørnet som elektriker i Rødovre

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen