Find en professionel anlægsgartner i Varde

Hjem » Find en professionel anlægsgartner i Varde

Skal terrassen fornyes? Eller skal haven trimmes til perfektion? Har du en hel masse udendørs projekter? Og har du selv 10 tommelfingre – og er ingen af dem grønne? Der findes en løsning på dit problem – tag lige at læse med her!

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe dig med?

Smid havesaksen fra dig, brems plæneklipperen og bak langsomt tilbage fra de store, tunge fliser! Tag din mobil op af lommen! Der findes nemlig professionelle folk, der kan klare alt dine projekter i haven. De er bedre kendt som anlægsgartnere. 

En anlægsgartner kan hjælpe dig med et væld af forskellige opgaver. Det kan være alt fra højbede, planering og terrasser til grus, støttevægge, indkørsler og pleje/rydning af grønne områder. Paletten har næsten ingen begrænser, når du hyrer en anlægsgartner. 

Hvor finder du en dygtig anlægsgartner i Varde?

Er du bosat i Varde eller omegn? Og leder du efter en anlægsgartner, der virkelig kan sit kram? Så er Bruno Green din nye bedste ven. Firmaet udfører både projekter inden for anlægsgartner og entreprenør faget. De har derfor virkelig stor erfaring fra mange forskellige kunder og typer af projekter.

Bruno Green udfører projekter for alle slags kunder og har både arbejdet for private, kommune, stat og virksomheder. De udfører følgende slags opgaver:

– Alt inden for anlægsgartner faget

– Alt inden for entreprenør faget (jordflytning, støberi, kloak mm.)

– Brolægning

– Træfældning

– Pleje af grønne områder

– Trækonstruktioner som bålhytter og shelters

– Legepladser

Driver du selv virksomhed og har brug for en hjælpende hånd? Så kan du også leje dygtige folk fra Bruno Green. 

Er du interesseret i at hyre firmaet til dit projekt? Så kan du læse meget mere om denne anlægsgartner i Varde her. De giver dig altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Er du klar til at forny din have, terrasse eller andre grønne områder?

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen