Forkæl din blomsterhandler

Hjem » Forkæl din blomsterhandler

Nu om dage er vi alle så travle og forjagede, at vi glemmer at gøre dem glade, som yder både den betalte og ekstra service for os, som vi sætter så meget pris på i hverdagen – også selvom nogle mennesker blot tager dette for givet og brokker sig, hvis andet finder sted.

Tænk på din lokale blomsterhandler i Nakskov, som vi vil bruge som et primære eksempel i denne tekst her.

Du har måske travlt og skal have en værtindegave, du er på vej til begravelse og har glemt buketten, eller du kommer i tanke om, som du er ved at haste hen til din udkårne, at et par blomster da ville kunne gøre underværker.

Her møder du en hjertevarm person med et smil på, som vejleder dig i detaljer og i det store billede til, hvad du skal købe, hvad du kan købe ekstra, mens de pænt pakker buketten ind og giver den til dig, så du kan mærke, at du lige har fået sikret dagen.

Du siger, ‘Tak!’, og iler videre i din proces, og kort tid efter er den blomsterhandler glemt, eller også siger du lige til nogle personer, at du vil anbefale denne blomsterhandler i Nakskov – og hvis du har “rigtig god tid”, så giver du lige blomsterhandleren en god anmærkning med på vejen på de sociale medier.

Dette føler de fleste nok, er rigeligt, for hvorfor skulle man da gøre andet, når man netop har betalt for den service og produktet, der bliver givet og ydet til en?

Men bare fordi, at man betaler for noget og føler, man forventer kvaliteten derefter, kan man så ikke også vise ens taknemmelighed på en anden måde end bare ved at sige det eller skrive det på nettet?

– Hvad med at komme med en gave?
– Et lille kort?
– Eller hvad du nu ellers kan komme på!

Ville du ikke sætte pris på det samme på dit arbejde?

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen