Har du fundet det rigtige flyttefirma?

Hjem » Har du fundet det rigtige flyttefirma?

Har du prøvet at flytte?

Du har nok prøvet at flytte mindt én gang. Det er formentlig de allerfærreste, som bor på samme adresse i hele deres liv. 

Hvis du har mange ting, som du sætter pris på, så ved du også, hvor vigtigt det er for dig, at flytningen sker på en måde, så dine ting ikke bliver beskadigede. Du kan enten selv tage det store læs, og det kæmpe arbejde, som det kan være at flytte – eller du kan få hjælp fra et dygtigt professionelt firma.

Hvem kan anbefales  

Der er mange flyttefirmaer som tilbyder sig, og siger at alt er er i gode hænder hos dem. Men i virkeligheden har de måske haft flere dårlige sager, som de ikke oplyser dig om.

Men lad os her holde fokus på et flyttefirma, som er omhyggelige og professionelle, når de håndterer flytningen af dine ting.

Nordflyt Flytteforretning kan varmt anbefales

Nordflyt Flytteforretning har været i branchen i mange år. Og det kan kun lade sig gøre, fordi de gør et godt stykke arbejde for hver og én af deres kunder.

Og de kan hjælpe dig, uanset om du er privatperson, eller om du er et firma som skal flytte adresse.  

Hvis du ønsker det, så kan de klare hele processen lige fra nedpakning og til udpakning af dine ting. Der sker naturligvis omhyggeligt, så intet bliver beskadiget. Hvis du hellere selv vil ordne den del, så kan du låne både flyttekasser, indpakningspapir etc. 

Det kan være at du ikke skal flytte direkte ind i en ny bolig, og derfor har behov for at få dine ting opbevaret. I det tilfælde kan Nordflyt Flytteforretning tilbyde møbelopbevaring i rum, som er både videoovervågede og opvarmede.

Inden I går i gang, så får du selvfølgelig et uforbindende pristilbud.

Og så kan Nordflyt Flytteforretning i øvrigt flytte for dig alle ugens syv dage.

Sov godt om natten, og lad Nordflyt Flytteforretning klare din flytning. Find dem på Nordflyt.dk.

 

  

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen