Her finder du en kompetent aut. elektriker

Hjem » Her finder du en kompetent aut. elektriker

En elektriker er en fagmand, der arbejder med elektriske installationer. Det kan være installationer på byggepladser, i nye bygninger eller maskiner. Som privat person vil du opleve at elektrikeren kan tilbyde hjælp til at reparere ledninger, opsætte lamper eller lave nye stikkontakter i boligen. De kan også hjælpe med at klargøre installationer til hårde hvidevarer. Ikke alle kan kalde sig elektriker i dag, da det er en beskyttet titel, der kræver at man har autorisation. 

Hvis du derfor er privatperson og skal have hjælpe til at skabe den rette lysopsætning, der giver en dejlig hyggebelysning i hjemmet, skal du uden tvivl kontakte http://www.rosborg.dk/.

Her kan du få professionel vejledning og rådgivning til, hvad du har af forskellige muligheder for at få den perfekte belysning hjemme hos jer. Derudover kan den autoriseret elektriker installere trådløse kontakte og fjernstyring af elektriske installationer i hjemmet. Dermed får du præcis den løsning du ønsker bidrager bedst til hjemmet. Du kan sammensætte og skræddersy den smarte teknologi du ønsker dit hjem skal tilføre din hverdag. 

En autoriseret elektriker der er medlem af en garantiordning

En af de store fordele ved at vælge Rosborg som din foretrukne elektriker, er at de er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning. Det betyder, at du som kunde kan have sikkerhed og tryghed ved at bruge Rosborg til udføre opgaver i hjemmet. Denne garantiordning hjælper dig, hvis der skulle opstå fejl, mangler eller sjusk ved det arbejde, som er blevet udført. Dermed kan du bringe sagen for et ankenævn.

Dermed kan du være sikker på at elektrikeren har høje standarder at skulle indfri ved en enhver opgave. Rosborg afslutter derefter aldrig en opgave, før den er udført til perfektion og er blevet godkendt af kunden. Det efterlader dermed også kun tilfredse kunder, hvorfor de i dag har et fantastisk ry i byen. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen