Hvad er en psykoterapeut?

06 januar 2020 Astrid Pedersen

En psykoterapeut er en person, som har gennemgået den fireårige psykoterapeut uddannelse ved et af de godkendte institutter for psykoterapi i Danmark. Desværre er psykoterapeut ikke en beskyttet titel – og derfor bør du se dig godt for, når du skal vælge din psykoterapeut.

Du bør altid gå efter en psykoterapeut, som er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – for så er du sikker på, at han eller hun har gennemgået den godkendte uddannelse, og dermed overholder foreningens standarder for moralsk ansvarlig praksis.

Hvordan arbejder en psykoterapeut?

De fleste psykoterapeuter arbejder med samtale og dialog som det vigtigste redskab. Dette betyder, at du i mødet med din psykoterapeut først og fremmest vil indgå i et forløb, som er baseret på samtale. En psykoterapeut vil iagttage dine udsagn og på basis her af gå dybden med de problem stillinger, du fremlægger, uanset om du lider af kronisk depression, stress eller eftervirkninger af et traume, eller om du befinder dig i en personlig eller eksistentiel krise, vil din psykoterapeut altid tage udgangspunkt i din individuelle og helt unikke fortælling.

Hos en dygtig psykoterapeut er der ingen one size fits all løsninger – det handler om dig, og om at styrke din selvbevidsthed, så du kan få det bedre.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut i Roskilde?

Hvis du leder efter en psykoterapeut, som kan varetage dine mentale og sjælelige behov – og hjælpe dig til selvudvikling og en øget bevidsthed – kan du med fordel kontakte Sara Vafai-Blom. Sara Vafai-Blom har mange års erfaring med psykoterapeut praksis, og har gennem løbende efteruddannelse og kurser dygtiggjort sig inden for terapeutisk behandling af lidelser så som stress angst, ensomhed, lavt selvværd, sorg og traumer.

Hos Sara Vafai-Blom er du garanteret en personlig og omsorgsfuld behandling uanset dit problems omfang og type. Læs mere på https://www.saravafaiblom.com/ 

Flere Nyheder