Hvad kan jeg opnå med massage?

Hjem » Hvad kan jeg opnå med massage?

Døjer du i hverdagen med ømhed og stivhed i skulder og nakke, problemer med cirkulationen, eller med smerter fra skader og skavanker, som du har pådraget dig gennem årene? Så kan du have stor glæde af massage med jævne mellemrum.

En god massage kan nemlig ikke alene løsne op for spændinger og bibringe dig øjeblikkeligt velvære. Med et vel tilrettelagt forløb af flere massage sessioner vil en dygtig massør kunne hjælpe dig med at få varig lindring og bedring – og samtidig forebygge stress relaterede symptomer. Du bør vælge en fast massør til dette formål, og ikke skifte for meget rundt. Hvis du bruger den samme massør fra gang til gang, vil du kunne slappe bedre af – og dermed tage bedre imod behandlingen.

Få byens bedste massage hos Helse- og Idrætsmassage

Er du bosiddende i Næstved, og leder du efter en dygtig og kompetent massør i dit nærområde? Så kan du eventuelt tage kontakt til massage virksomheden Helse- og Idrætsmassage. Helse- og Idrætsmassage er en massage klinik i Næstved, som ejes af eksamineret massør Pia Nielsen.

Som behandler har Pia Nielsen gennemgået en række relevant uddannelse og træning med udgangspunkt i hendes oprindelige uddannelse som idræts og fysiurgisk massør. Blandt andet ynder Pia Nielsen at kombinere den klassiske massage med alternative behandlings former så som kranio sakral terapi. Der ud over har Pia Nielsen ladet sig uddanne inden for ansigts refleks terapi, temprana terapi, japansk lifting terapi, neuro fodrefleks terapi samt antroposofisk homøopati.

Pia Nielsen har især speciale inden for behandling af piskesmælds skader, indeklemt iskias nerve, tennis albue og golf albue, problemer med immunforsvaret, endometriose, stress og generelle problemer i bevæge apparatet. Pia Nielsen har stor succes med at kombinere de forskellige behandlinger og derved skræddersy et forløb, som passer perfekt til klientens behov.

Du kan læse mere om massage i Næstved på idraetmassage.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen