Hvad laver en anlægsgartner i Hillerød?

Hjem » Hvad laver en anlægsgartner i Hillerød?

Anlægsgartner i Hillerød – meget mere end bare en gartner 

En gartner er nemlig alt andet end bare en gartner. Og når man sige “bare” en gartner, ja så burde man næsten sætte den i “gåseøjne”, fordi det er virkelig en ting, at folk undervurderer en anlægsgartners erhverv. 

En anlægsgartner i Hillerød er altså meget mere end bare en gartner. Det er person, som ikke blot ved, hvordan en have skal designes men også en gartner, der har fuldstændig tjek på ting såsom planternes harmoni og hvordan deres dynamik er med andre planter. 

Ja, som du nok kan læse, er det altså ikke ligeså bare at være anlægsgartner. Det er en uddannelse, der tager det generelle tidsomfang at blive og efter det, kan du vælge at blive gartner i det offentlige såvel som i det private.

Opgaverne der normalt ligger for dagen

Når en anlægspartner skal til at gå på arbejde, er der mange ting han eller hun skal tage holdning. Du skal altid have din kreative sans med dig og så skal du også kunne tænke ud af billedet på en måde hvorpå du ligesom formår at skabe et billede af hele situationen – have situationen om man vil. 

Du skal altså indstille dig på at gå i designshumør, hvis du skal til at indrette haven. Du skal arbejde udfra større tegninger, hvis det er noget stort der skal laves, og derfor hele tiden have det rette overblik.

Derudover skal du indstille dig på, at skulle udføre fysisk arbejde, selvom der dog findes maskiner. Altså er det også en fysisk arbejdsplads, hvor man hele tiden rører sig, man går ind til. Du skal derfor også være opmærksom på hele tiden at løfte korrekt, så du ikke får en skade.

Og vigtigst af alt: Du skal vide hvordan planterne vedligeholdes, så de står stort og flot for evigt.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen