Hvad med at gå med i en loge som murer?

Hjem » Hvad med at gå med i en loge som murer?

Vi skal lige påpege forskellen i det, vi vil ind på her, for vi skal ikke tale om, at man bliver medlem af en forening med ens malerfirma, ej heller at man bliver autoriseret ved at blive en del af en samling af murerfirmaer, der skal opfylde nogle kriterier for at man kan få et emblem eller lignende.

Den slags ser man nemlig ske nogle steder, for det kan være kundernes garanti for, at man får fat i et malerfirma, der skal leve op til nogle specifikke krav om at have gode anmeldelser, være miljøvenlige, bruge det rette udstyr og så videre.

Sådan noget er da kun godt at være medlem af, men det er ikke lige dét, vi skal nærmere ind på i denne artikel.

Forestil dig noget så mondænt som at være maler i Silkeborg, hvor man har sin daglige gang, vanlige arbejdstider og kommer hjem, hvor man taler med vennen over hækken derhjemme og så videre. Man er vild med den stille tilværelse.

Faktisk er noget af det mest udfarende, man kan komme til at opleve som maler, at man lige tager i byen med venner en enkelt gang hvert halve år, eller man kommer til at drikke en øl for meget ved familiemiddagene derhjemme.

Undtagen så den lille del, at man faktisk er en del af en malerloge.

Vi mener ikke den slags drengeklubbe, hvor man mødes nogle gange for at se film eller spille spil, men rent faktisk den slags, hvor der er hemmelige ritualer, krav til at være med, et hemmeligt tilholdssted, medlemsgebyrer og meget mere.

Det kan lyde som en anden science fiction-film, men det sker faktisk derude, og det handler ikke om at have en hemmelig agenda til at overtage verden.

Det er faktisk en måde, hvorpå man kan styrke fællesskabet i ens branche.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen