Hvem bør gå til psykolog?

09 januar 2020 Astrid Pedersen

Der er ingen regler for hvem der må – eller ikke må – eller bør gå til psykolog. Man behøver ikke at være psykisk syg eller have en diagnose på en mental lidelse for at kunne have glæde af et psykoterapeutisk forløb hos en dygtig psykolog. Mange mennesker oplever i løbet af deres tilværelse, at livet gør ondt, og at det ikke synes værd at leve. Dette kan skyldes en eksistentiel krise, sorg, eller en depression – eller måske en kombination af disse.

Hvis du oplever at sidde fast i sådan en problematik, er et psykolog forløb måske noget for dig. Hos en psykolog vil du opleve at blive taget alvorligt, også selv om du føler, at resten af din omverden dømmer dig. En psykolog vil anerkende, at du ikke bare kan ”tage dig sammen” og komme ud af din problematiske tilstand, men vil tvært imod møde dig lige der hvor du er. Og samtalen vil altid tage udgangspunkt i dine oplevelser, din unikke historie, og dine individuelle problematikker. Med andre ord: Ingen one size fits all løsninger. Hos en psykolog handler det om dig.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Hellerup?

Når du leder efter en psykolog, som kan forestå samtale terapi, bør du først og fremmest vælge en autoriseret psykolog med speciale inden for dette område. En autoriseret psykolog er underlagt særlige etiske regler som for eksempel tavshedspligt og diskretion. Her kan du føle dig 100% tryg i hele dit behandlings forløb, hvilket er vigtigt for dine fremskridt.

Er du bosiddende i Hellerup nord for København, kan du med fordel vælge Karine Parello-Plesner som din psykolog. Karine Parello-Plesner har mange års erfaring inden for psykoterapeutisk behandling, og kan hjælpe dig med alle typer problemer, som hidrører fra dit liv og levned.

Læs mere, og bestil tid til psykolog, på https://www.plesners.net/ 

Flere Nyheder