Hvordan får du bedst boligen vurderet?

Hjem » Hvordan får du bedst boligen vurderet?

Har du besluttet dig for at ville sælge din bolig? Så står du helt sikkert også for en række praktiske ting, der skal styr på. En af dem er ,hvordan du vil sælge huset. For det kan være en langsommelig proces, hvis man selv kaster sig ud i det. Derfor er der også alle gode grunde til at bruge en ejendomsmægler til arbejdet – både når du skal have en boligvurdering, og når salgsprocessen skal i gang. 

Hyr en ejendomsmægler til at vurdere din bolig

Når du vil komme bedst muligt fra start med at sælge boligen, så hyr endelig en ejendomsmægler. En ejendomsmægler har lige den erfaring, der er relevant fra start til slut i salgsprocessen. For at du kommer godt i mål med at sælge din bolig, så er vurderingen utrolig vigtig. Det fleste boligejere vil selvfølgelig gerne have så meget som muligt ud af salget – men man skal stadig være realistisk. Og det er her, at ejendomsmægleren kommer på banen. 

En ejendomsmægler har selvfølgelig en god finger på pulsen i forhold til boligmarkedet, og hvad boliger går for i forskellige områder. Derfor kan du med god grund også lade vedkommende vurdere din bolig. Du er selvfølgelig ikke tvunget til at gå med den pris, som vedkommende giver dig, men ejendomsmægleren er selvfølgelig også kun interesseret i, at du får solgt din bolig – for det tjener vedkommende også på. Derfor er der også god grund til at lytte til deres faglige vurdering. For jo længere tid en bolig står uden at blive solgt, desto mere kan det ramme den slutpris, man kan ende med at få. Og en lang liggetid kan stille en dårligere, da det kan give køberen et bedre ståsted i forhold til at prutte prisen mere ned. 

For at hjælpe dig på vej, når din bolig skal vurderes, kan du starte her: http://www.helgesmidt.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen