Hvordan vælger du dine næste trægulve?

Hjem » Hvordan vælger du dine næste trægulve?

Hvis du skulle gætte på et gulv, som er særligt populært i de danske hjem, så er trægulvet måske også det, der først falder dig ind. Utrolig mange hjem i Danmark har nemlig gulve, som er beklædt med mange forskellige træsorter – og det er der ikke noget at sige til. Trægulve kan komplementere enhver bolig, og så er gulvene utrolig tidløse. 

Hvis du står med eksisterende trægulve, du ønsker at udskifte, eller du måske har rum med gulvtæpper klinker eller lignende, så kan det være svært at vide, hvordan du egentlig vælger dit næste trægulv. Du bliver heldigvis hjulpet mere på vej herunder. 

Sådan vælger du dit nye trægulv 

Der er flere overvejelser, du kan have i baghovedet, når du skal have et nyt trægulv. Først og fremmest kan du forholde dig til, hvilket udseende dit trægulv skal have. Ønsker du et gulv, som er lyst? Eller er du mere til et mørkere og mere gyldent gulv? 

Med trægulve skal du være opmærksom på, at de kan variere ift. hvor slidte gulvene bliver. Af den grund kan du også forholde dig til, hvilken slidstyrke gulvet skal have. Dette er selvfølgelig noget, du kan få rådgivning omkring ved det gulvfirma, som skal levere dine gulve. 

Som noget tredje kan du forholde dig til, hvilken behandling gulvet skal have. Skal trægulvet f.eks. være lakeret, olieret, ubehandlet eller lignende? 

Tag fat i et gulvfirma

Før du køber og får lagt dit trægulv, så kan det altid anbefales, at du vender dine ønsker og behov med et gulvfirma. Det giver dig nemlig muligheden for at få et gulv, som du bliver glad for i mange år frem. Derudover så kan gulvfirmaet selvfølgelig også hjælpe dig med at lægge det nye gulv, så du får det pæneste resultat, når de er færdige med deres arbejde: https://kennditgulv.dk/ydelser/traegulv/.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen