Hvorfor du skal undgå fejl i elinstallationer

Hjem » Hvorfor du skal undgå fejl i elinstallationer

Når det kommer til el-installationer i hjemmet, så er der alle gode grunde til at undgå installationer med fejl eller installationer, som er udført ulovligt. Med ulovligt menes der, at der er foretaget el-arbejde, som skal udføres af en autoriseret elektriker. Det vil ofte være, hvis der skal laves nye el-installationer, hvis HPFI- og HFI-relæet skal repareres eller skiftes. I tilfælde som disse skal man ikke selv give sig i kast med el-arbejdet. 

Sandsynligheden for at der vil være fejl i el-installationerne er naturligvis væsentligt større, når man selv begynder på arbejdet, end hvis man bruger en professionel fagmand til det. Derudover så er der også et sikkerhedsmæssigt aspekt, som man også skal tage højde for. Der er nemlig risiko, for at man kan få store mængder strøm igennem sig, hvis man udfører arbejdet selv. Med fejl i el-arbejde eller installationer, som er lavet ulovligt, så øges risikoen også for brandfare, og hvis installationer er ulovlige, så er det langt de færreste forsikringsselskaber, som vil dække en potentiel skade. 

Selvom det kan være fristende at ville spare elektriker-regningen og selv lave sit el-arbejde, så kan det give en væsentligt større regning i sidste ende, hvis det ikke laves korrekt. Det er derfor også en god investering, når man tager kontakt til en autoriseret elektriker, når man skal komme godt i mål med el’et i sin bolig. 

Kom godt på vej med el-arbejdet med en elektriker i Bornholm

Hvis du er bosat på Bornholm, så er der god grund til at kontakte elektrikeren, Mathias Karlsen. Her kan du nemlig forvente en god og solid løsning, når du ønsker hjælp fra en elektriker. Du kan læse mere her og du kan med fordel også indhente et uforpligtende tilbud til det, som du ønsker hjælp til. Han kan hjælpe med alt fra fejlsøgninger, el-arbejde i forbindelse med renoveringer, optimeringer og meget mere. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen