Kom angsten til livs hos angstekspert Kim Liljehult

Hjem » Kom angsten til livs hos angstekspert Kim Liljehult

Alle kan blive ramt af angst, og angst rammer flere, end du måske går rundt og tror. Det er nemt at føle sig alene med sin angst, hvilket ofte gør angsten værre, og det er derfor vigtigt at få talt om angsten og at arbejde med den, så du gradvist kan få det bedre og kan føle dig mindre hæmmet i din hverdag. Det kan en professionel angstbehandler hjælpe dig med. 

 

Kræver angst behandling?

Angst findes i mange former, og alle typer af angst kan lindres eller helt kureres med den rette hjælp. Men kræver angst behandling af den slags, du skal betale for? Svaret er desværre ofte ja. Det er altid en god idé at tale åbent om din angst med familie og venner, men det får ikke nødvendigvis angsten til at gå væk. Pengene til angstbehandling er derfor godt givet ud og en investering i dit velvære. Får du en henvisning til behandling gennem din læge, kan du mange steder få tilskud til behandling af angst, så det økonomiske i hvert fald ikke skal være det, der afholder dig fra at søge hjælp.

 

 

Geografisk uafhængig angstbehandling

Alle fortjener et liv uden angst, og er du klar til at blive din angst kvit, kan angstekspert Kim Liljehult hjælpe dig tilbage til et liv uden angst gennem samtale og konkrete værktøjer. Kim Liljehult har selv haft angsten tæt på og har mange års erfaring med succesfuld behandling af både generaliseret angst, panikangst, socialfobi og en lang række af andre fobier, for eksempel sygdomsangst og agorafobi. Klinikken ligger i København, men Kim Liljehult tilbyder også sessioner over telefon eller Skype. Herudover har han udviklet et meget populært og anerkendt onlineforløb i angsthåndtering, så du hjemmefra kan arbejde med din angst og helt kan slippe for den eller kan lære at leve med den på en måde, der ikke er invaliderende for din hverdag. Vil du angsten til livs, er angstekspert Kim Liljehult således et godt sted at starte, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen