Kompetent VVS i Aalborg

Hjem » Kompetent VVS i Aalborg

Skal badeværelset renoveres eller køkkenet bygges om? Så bør du kontakte de relevante håndværkere på forhånd – her under en autoriseret VVS’er.

Hvad laver en VVS’er?

En VVS’er udfører opgaver, som relaterer sig til eksempelvis gas, ventilation, sanitet (afløb, faldstammer med videre), opvarmning af boligen og så selvfølgelig rindende vand. Der er mange opgaver, du ikke selv må udføre, når du sætter din bolig i stand.

Det er for eksempel strengt forbudt for dig som lægmand selv at rode med gas installationer eller installationer, som har med rindende vand eller spildevand at gøre. Du kan risikere at sætte eget og andres liv og helbred på spil. Og så dækker forsikringen ikke, hvis personer eller materiel kommer til skade som følge af dit klamphuggeri.

I stedet bør du kontakte en dygtig, autoriseret VVS’er, som kan levere et stykke kvalitets arbejde. Og leder du efter en VVS’er i Aalborg, kan du med fordel vælge Erik Lytzen A/S.

Hvem er Erik Lytzen A/S?

Erik Lytzen A/S er en virksomhed med speciale inden for elektriker, VVS og blikkenslager opgaver. Virksomheden Erik Lytzen A/S blev grundlagt i 1979, og var oprindeligt en installations virksomhed, som efter opkøb af Erik Lytzen gennemgik en større udvikling og vækst.

Med visionen om at udføre solidt håndværk med kunderne i fokus udbyggede Erik Lytzen firmaet til at omfatte højt specialiserede afdelinger med ditto kompetencer – for eksempel inden for VVS og ventilation. Dette betyder, at du trygt kan overlade eksempelvis opsætning og installering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe til de dygtige og erfarne håndværkere hos Erik Lytzen A/S. Samtlige medarbejdere hos Erik Lytzen A/S modtager løbende efteruddannelse i form af kurser, som holder dem opdaterede inden for de seneste nye teknologier og arbejds metoder.

Du kan læse mere om Erik Lytzen A/S, og få et gratis og uforpligtende tilbud på VVS, blikkenslager eller elektriker arbejde, på lytzen.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen