Lad din lokale gardinbus hjælpe dig til de flotteste gardiner

Hjem » Lad din lokale gardinbus hjælpe dig til de flotteste gardiner

Måske tænker du at det virker som et overflødigt led i processen at få besøg af gardinbussen. Det er vel meget nemmere at gå ned i en butik og finde stoffet selv – og så få fremstillet gardinerne, enten ved egen hjælp, eller på en systue?

Hvorfor skal jeg tilkalde gardinbussen når jeg skal have nye gardiner?

Men her skal du tænke på at det at købe gardiner ikke helt kan sammenlignes med at købe et nyt møbel eller en anden brugs genstand. Gardiner, som hænger foran vinduer og døre, har en helt afgørende effekt på lys indfaldet i rummet. Dette kan påvirke hele rummets samlede udtryk og enten gøre det for mørkt eller få det til at fremstå forkert i farven.

Dette er rigtig svært at vurdere når man står i en butik og skal vælge stof i metermål til syning af de nye gardiner. Teksturen af og farven på stoffet samt gardinets fald betyder også meget for måden hvorpå gardinet vil komme til at påvirke stemningen i dine stuer og værelser. Måske er du bedre tjent med lameller eller folde gardiner i stuen frem for traditionelle gardiner – og måske findes der muligheder derude som du slet ikke er opmærksom på, men som vil være ideelle for din bolig.

Det er her gardinbussen kommer ind i billedet. Den dygtige og erfarne gardin konsulent, som følger med en gardinbus, vil kunne hjælpe dig med at vælge mellem de mange vareprøver som han eller hun har medbragt. Du vil så at sige kunne se dit nye gardin i aktion, og dermed vurdere hvad der passer bedst til dine stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed. Og din gardin konsulent hjælper selvfølgelig med at få taget mål så gardinerne kan blive fremstillet til perfektion.

Læs mere, og bestil besøg fra gardinbussen, på Gardinbus.nu

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen