Lad en blokvogn fragte dine tunge maskiner

Hjem » Lad en blokvogn fragte dine tunge maskiner

Hvis du arbejder i er firma, hvor I ofte har tunge maskiner i brug, så skal I måske løbende bruge dem på forskellige lokationer. Dette kan dog være lettere bøvlet, da selvkørende maskiner ikke er egnet til at køre over større afstande. Heldigvis er det her, at en blokvogn kan komme på banen. 

Hvornår tages blokvogne i brug? 

Blokvogne er som skabt til at fragte diverse selvkørende maskiner fra a til b. Det behøver derfor ikke være en bøvlet affære, når du skal have maskinerne ud til den byggeplads, du arbejder på. 

Med en blokvogn kan du få fragtet selv de største og tungeste maskiner, du har – og uden at du selv skal få sved på panden over det. Der findes nemlig firmaer, som har specialiseret sig i at hjælpe andre firmaer med netop denne type fragtopgave. 

Hvad taler for at bruge en blokvogn? 

Dine maskiner kommer sikkert frem

Når selvkørende og store maskiner skal fragtes ud til en given byggeplads, så er det et must, at man som chauffør har 100% styr på, hvor der kan køres henne. Der kan nemlig være begrænsninger i form af motorvejsbroer eller lignende, som der ikke kan køres under. Alt dette skal du naturligvis ikke bekymre dig om, da det er noget, et professionelt firma har styr på. Derfor kan du også bruge tiden på de mange andre opgaver, du sikkert også skal håndtere. 

Få mere fleksibilitet

Ved at hyre en blokvogn, kan dit firma være mere fleksibelt ift. de opgaver, der kan tages ind. I behøver nemlig ikke opleve begrænsninger ift. hvor jeres maskiner kan køres hen, når blot der kan hyres en blokvogn ind, hver gang det er nødvendigt.

Hyr hjælpen når behovet er der

Det der også taler for at bruge en blokvogn er, at du kan hyre hjælp, lige når det er nødvendigt.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen