Lad en erfaren VVS-tekniker hjælpe med rør og installationer

Hjem » Lad en erfaren VVS-tekniker hjælpe med rør og installationer

Skal boligen renoveres, og dit køkken eller dit badeværelse ved samme lejlighed bygges om? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør – i hvert fald hvis der skal ændres på rørene.

Hvad laver en VVSer?

En autoriseret VVS installatør er en håndværker som er uddannet inden for VVS teknik og her efter har opnået autorisation til at udføre arbejde på de faste VVS installationer i alle typer ejendomme. Dette indebærer oprettelse af afløb og dræn – for eksempel til vaskemaskine eller til opvaskemaskine – udskiftning af eksisterende rør ledninger og anlæggelse af nye installationer.

Du skal således have fat i en VVSer med autorisation hvis der skal ændres på installationerne i din bolig, for eksempel i forbindelse med renovering og modernisering af dit køkken eller af dit badeværelse. VVSeren er nemlig den eneste der må rode med eksempelvis vandrør eller gas ledninger. Forsøger du dig selv med disse opgaver kan du risikere at bringe andre menneskers liv og helbred i fare. Og skulle du være så ”heldig” at der udelukkende opstår materielle skader – for eksempel vandskader som følge af brud på et vandrør – vil din forsikring sandsynligvis ikke dække omkostningerne forbundet med udbedring af disse.

Der ud over kan din VVSer altid hjælpe dig hvis du står i en situation der kræver hurtig udrykning til forebyggelse af vandskader. Og her er det en stor fordel at vælge en lokal VVSer

Hvor finder jeg en VVSer til akutte situationer?

Måske har du allerede prøvet at stå i en situation hvor et vandrør er sprunget læk, eller din radiator drypper. I sådanne situationer kan en dygtig VVSer hjælpe. Her er det en fordel at du vælger et VVS firma som ligger tæt på din bopæl. Har du brug for akut hjælp til VVS i Hjørring kan du således altid kontakte Erik Lytzen – læs mere på lytzen.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen