Lækker og sprød pizza til enhver lejlighed

Hjem » Lækker og sprød pizza til enhver lejlighed

Du kender helt sikkert følelsen af at sætte tænderne i en sprød, varm og lækker pizza.

Måske har det været en lang dag, mørket er faldet på, og du skal tidligt op den næste dag for at gå på arbejde, børnene larmer og skriger på snolder, og køleskabet er tomt, og du orker ikke at hverken handler eller lave mad. Du ringer til dit lokale pizzasted.

Måske har du dagen forinden skålet på den lokale bodega, fordi din ven fra din gamle klasse i gymnasiet har fødselsdag, den ene øl tog den anden, og pludselig var klokken fem om morgenen, og du vågner her fire timer efter med gevaldige, onde og store tømmermænd. Du ringer til dit lokale pizzasted.  

Måske har du inviteret alle dine gode gamle venner over at se en film en god søndag aften, og I orker ikke at skulle en masse. I ringer til jeres lokale pizzasted.

The Pizza laver nogle utroligt gode og sprøde pizzaer, der med garanti starter aftenen lige præcis som den fortjener at blive startet. Pizzeriaet har hjemme i Rødovre og har åbent alle ugens dage, så du altid kan ringe og få den gode med mozarella eller salami.

Stedet serverer en lang række forskellige pizzaer, og du kan både få med og uden kød. Er du mere til en god, stor burger, lækre nachos med ost og jalepenos, eller måske en let og lækker salat er thepizza-2610.dk pizzastedet at tage hen og få stillet sulten, tømmermændene eller blot snacksulten.

Har du hele familien på besøg kan du få bagte kartofler, børneretter, der passer perfekt til små, sultne maver og kalder appetitten på mere, kan du bestille dessert og sodavand til at skylle ned med.

Så hvad enten planen er den ene eller den anden form for aften, så er en Pizza i Islev altid et rigtigt godt sted at starte.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen