Luksus massage løsner op for dine spændinger

25 december 2018 Astrid Pedersen
Luksus massage løsner op for dine spændinger

Mange mennesker døjer med spændinger i musklerne og ømhed i leddene. Dette kan skyldes stress, mangel på evne til at koble af og få den rette mængde hvile i hverdagen, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller det hele taget forkert brug af kroppen. Selv om man sørger for at få den rette mængde motion og træning i hverdagen, kan det stadig godt knibe med at få fjernet myoser og muskelspændinger, som giver anledning til smerter og udmattelse. Derfor er det en god idé at få foretaget en god og grundig massage af hele bevægeapparatet på jævnlig basis.

Hvorfor skal jeg gå til massør?

Hvis du ofte føler dig træt og udmattet uden egentlig at have foretaget dig så meget, hvis du oplever ømhed og stivhed i arme, ben, ryg, nakke og skuldre, og hvis du lider af hyppige hovedpiner eller spændinger i kæben, kan du have endog meget stor glæde af en tur til massøren. En grundig og professionel massage kan løsne op for de spændte og udtrættede muskler, og sætte gang i blodgennemstrømningen til muskler og led.

På den måde fjernes de smertefulde infiltrationer, og eventuelle affaldsstoffer, som måtte have hobet sig op, kan gøre sig fri af musklerne og på naturlig vis transporteres ud af kroppen via lymfe systemet. Samtidig vil selve berøringen og de behagelige tryk og strøg få din krop til at udløse endorfiner, som beroliger systemet og gør dig afslappet. Du vil med garanti føle dig såvel mindre stresset som langt mere energisk efter en effektiv massage.

Hvilken massage skal jeg vælge?

Der findes flere typer massage at vælge imellem, og det er helt op til dig selv, hvilken du trives best med. Vil du masseres i bund, kan du for eksempel vælge fysiurgisk massage eller dyb bindevævsmassage. Er du mere til den blide massageform, kan du vælge en wellness massage med velduftende olier.

Book din massage i dag på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder