Møbelpolstring i Viborg giver dig smukke møbler

Hjem » Møbelpolstring i Viborg giver dig smukke møbler

Har du købt nogle flotte, gamle møbler, der trænger til nyt stof? Eller er dine egne møbler blevet slidte eller beskadigede i selve stoffet? Du kan give alle møbler nyt liv ved at få dem ompolstret. Men hvad skal det koste? Og hvem kan hjælpe dig? Læs mere om professionel møbelpolstring i denne artikel.

Møbelpolstring giver dine møbler nyt liv

Det kan være rigtig dyrt at investere i nye møbler. Hvis det kun er stoffet, der er slidt på dine møbler, er det især træls at skulle skifte dem ud. Det er heller ikke nødvendigt. Dine yndlings møbler kan nemlig hurtigt blive frisket op og komme til at se nye ud igen. Det kræver kun en simpel ompolstring. Det kan også være, at du vil ændre på udseendet af dine møbler. Det kan du gøre ved at få dem ompolstret med et helt nyt slags stof. Måske i en ny farve? Eller med et flot mønster?

Besøg en specialist i møbelpolstring i Viborg 

HS Møbelpolstring har mange års erfaring i branchen. De udfører derfor altid et stykke arbejde af høj kvalitet. Du kan trygt overlade dine møbler i deres hænder med viden om, at du kan afhente flotte, ny polstrede møbler, der kommer til at holde i mange år. Virksomheden har også eget snedkerværksted og er generelt dygtige til alt, hvad der hedder håndværk og møbler! Søger du møbelpolstring i Viborg, så er de et oplagt valg. 

De udfører et væld af forskellige opgaver heriblandt møbelpolstring af arkitekttegnede møbler, men også:

– Møbelpolstring af antikke møbler

– Restaurering af møbler

– Møbelpolstring af andre møbler også i læder

– Autopolstring

– Træreparationer

– Opgaver med lakering af møbler

– Reparation og polstring af madrasser

Du kan læse meget mere om virksomheden på deres hjemmeside. Her kan du se alle de opgaver, de udfører. Samt et galleri med billeder af de møbler, de har restaureret, repareret eller ompolstret. Giv dine møbler nyt liv i dag!

 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen