Når et slagsmål opstår ved en jukebox!

Hjem » Når et slagsmål opstår ved en jukebox!

Har man før set en film, især en amerikansk film, så ved man, at når helten eller for den sags skyld skurken går hen til jukeboxen, putter en mønt i og vælger et nummer, så er der øretæver i luften.

Sådan starter flere af den slags scener, hvor man har en diner langt ude i Det vilde vesten, hvor en fremmed træder ind i lokalet, går ned til jukboxen og sætter noget radikalt anderledes på og skruer op for musikken.

Dette er ligesom for at markere, at man pisser territoriet af og gerne vil have folks opmærksom.

Selv hvis årsagen ikke er, at nu skal der til at ske noget bevidst, så ser man også ofte, at en person vælger et nummer på den jukebox, vender sig om og støder ind i en person, der skal til at servere noget som tjener eller selv er en gæst, der er ved at få i den diagonale retning.

Man bumler sammen, og når der ofte er alkohol involveret i den slags situationer, da de ofte udspiller sig på saloons og lignende, så finder man løsningen i at slå på tæven.

Slå først, og stil spørgsmål bagefter.

Selvfølgelig er jukeboxen her bare en undskyldning for at starte en god scene og bruge noget musik som virkemiddel, men den slags kan faktisk også udspille sig i Danmark af de situationer.

Tag til Fyn, hvor man kan foretage jukebox leje i Ringe for eksempel, og så er der pludselig ikke langt Det vilde vesten og til lille DK, hvor et slagsmål kan udspille sig.

Her er årsagen dog ofte, at man ikke kan blive enige om musikvalget, at man har sat for meget i kø, eller man har skruet for højt op.

Det er faktisk ikke lyv, at man kan leje en jukebox i Ringe, for det kan gøres via de ferme jukeboxfyn.dk.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen