Nyd nytårsfyrværkeri på sikker afstand

Hjem » Nyd nytårsfyrværkeri på sikker afstand

Du er formentlig ved at være træt af at høre om alle farerne ved at skyde fyrværkeri af, men det er en advarsel, man skal blive ved med at gentage i det uendelige, for folk skal lære at forstå, at man skal behandle den slags krudt med omtanke.

Men du har klaret dig uden ulykker i så mange år, så hvorfor skulle du ikke også have endnu et godt år?

Desuden er det måske ved at være sidste udkald til, at private mennesker kan skyde fyrværkeri af selv, efter de har fået for meget at drikke og overvurderer deres egne evner, mens deres sanser skranter.

Det er der nok en grund til.

Men inden du hamstrer nytårsfyrværkeri, så er det en meget god idé at læse vores forslag her, for ingen siger jo, du skal følge det.

Det kan dog være, det kan dig på bedre tanker med behandlingen af det krudt, når først du har læst det her.

Nytårsfyrværkeri langt væk kan også se flot ud

Et forslag kunne ganske enkelt være, at I skraber sammen til nytårskrudt til nytårsaften, hvorefter I udnævner en person til at handle det ind, mens en anden skal stå for at fyre det af.

Det kan eventuelt være den samme person.

Så bliver man indenfor og nyder det ud ad vinduet, hvis man bor tæt ud til, hvor man skal fyre af.

Ellers bør man stå på sikker afstand og have sikkerhedsbriller på, for man ved aldrig, hvornår man får fat i en løssluppen raket, selvom man har købt den lovligt, der lige flyver i din retning.

Det kan også være fra naboer, der skyder af på en ikkehensigtsmæssig måde.

Du skal i hvert fald ikke være den, der ødelægger festen, fordi du skød krudtet af sammen med de andre for tæt på dem og beboelse, mens I ikke havde beskyttet jer.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen