Professionel fugning i Hillerød

26 oktober 2022 admin

editorial

Hvis du overvejer at få professionel fugtning udført på din ejendom, er det vigtigt, at du ved lidt om, hvad der skal til. Der findes mange forskellige typer af fugning – alt lige fra fugning af vinduer og døre til brandfugning og facadefugning.

I denne artikel giver vi et hurtigt overblik over de mest almindelige former for fugning, så du er bedre rustet til at træffe det rigtige valg for dig og din ejendom.

Fugning af vinduer og døre

En af de mest almindelige former for fugning er vindues- og dørfugning. Det drejer sig om at tætne mellemrummene omkring vinduer og døre for at forhindre fugt og træk i at trænge ind i ejendommen.

Fugning af vinduer og døre udføres normalt ved hjælp af silikoneforsegling, som påføres på kanten af vindues- eller dørrammen. Når fugemassen er hærdet, danner den en vandafvisende barriere, der forhindrer fugt og træk i at komme ind.

Fugning i badeværelset

En anden almindelig type fugning er fugning af badeværelser. Denne form for fugning drejer sig om at tætne hullerne omkring badekar, brusere, toiletter og håndvaske for at forhindre vand i at sive ind i vægge og gulve.

fugning

Fugning af badeværelser udføres normalt ved hjælp af silikone fugemasse eller fugemasse til fuger. Når fugemassen er hærdet, danner den en vandafvisende barriere, der forhindrer vand i at sive igennem.

Brandsikring

En anden type fugning, der bliver stadig mere populær, er brandsikring. Ved brandsikring drejer det sig om at tætne mellemrummene omkring pejse og andre åbninger for at forhindre varme og flammer i at trænge ind i ejendommen. Brandsikring udføres normalt ved hjælp af intumescerende fugemasse – en særlig form for fugemasse, som udvider sig ved udsættelse for varme og dermed danner en brandsikker barriere.

Du kan læse meget mere om fugning, og finde din professionelle fugemand i Hillerød, på hjemmesiden www.penka-fugning.dk.

Flere Nyheder