Sådan fjerner du pletter og snavs fra dit tæppe

Hjem » Sådan fjerner du pletter og snavs fra dit tæppe

Det er ikke til at undgå at dit tæppe under enten spisebordet eller sofabordet, kan være særlig udsat for skidt og snavs i løbet af tiden. Det er ikke alle støvsugere, der kan komme i dybden på tæpperne, hvorfor der kan være beskidt i det dybeste lag i tæppet.

Hvis du enten har gæster forbi eller har børn i huset, kan der nemt forekomme et uheld, der resulterer i pletter i tæppet. Det kan være på grund af mad eller drikkevarer, der uheldigvis bliver tabt på tæppet. Her kan du i første omgang overveje at vaske det selv eller forsøge at fjerne det værste med tæpperens til hjemmebrug. Det er dog de færreste gange at det hele kan komme af.

Vink farvel til skidt og snavs med professionel tæpperens

Tæpper kan være dyre at generhverve, hvorfor det kan være en fordel at opsøge en professionel fagmand til at rense dit tæppe. Gennem professionel tæpperens, kan du vinke farvel til mindre pletter, skidt og snavs. Det vil i de fleste tilfælde ligne at dit tæppe igen har fået den flotte og rene overflade, som da du købte det som nyt. Professionel tæpperens foregår udelukkende med rengøringsmidler og renseprodukter der er særlig udviklet til netop dit tæppe. Du kan derfor forvente en pleje og behandling der er effektiv og skånsom for dit tæppe.   

Det kan dog være en jungle at vælge den rette fagmand til at rense dit tæppe. Der findes i dag en del udbydere på markedet af tæpperens. Du bør derfor være opmærksom på, hvilke produkter og maskiner de anvender, for at sikre at dit tæppe bliver behandlet efter de bedste produkter og vilkår på markedet. Her er det klart en fordel at vælge en professionel tæpperens, der kun anvender miljøvenlige rensemidler, der er gode for både børn og hunde.  

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen