Sådan vælger du den rette murer til din opgave

Hjem » Sådan vælger du den rette murer til din opgave

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en murer?

Der er netop i dag stor efterspørgsel efter murer og generelt håndværkere rundt i hele landet. Der bliver bygget nyt og renoveret mere end nogensinde før. Det kræver derfor ekstra kompetente hænder til at varetage de nye byggeprojekter. Det betyder også, at hvis du overvejer at bygge ey nyt hus, lave en tilbygning til din ejendom eller sommerhus eller hvis du overvejer at modernisere din bolig, at du er ude i god tid. Der er i dag flere murervirksomheder på markedet, hvorfor det kan svært at skelne mellem de mange håndværkere om, hvem der kan løse opgaven bedst. Det handler i høj grad om godt håndværk og forståelse for at realisere de drømme og ønsker du måtte have for den aktuelle opgave.

En god indikation at gå efter, når du skal vælge en murer til at løse den aktuelle opgave er at undersøge de kundeanmeldelser der måtte være at finde. Det giver en god fornemmelse af, hvad du kan forvente af det udførte arbejde. Disse kundeanmeldelser kan enten finde på murerfirmaets hjemmeside, Trustpilot eller på de sociale medier. Hvis ikke det er tilstrækkeligt, kan du altid forhøre dig rundt i dit netværk blandt familiemedlemmer, venner og kollegaer, der måske har erfaring med lignende opgave. 

Når du har indhentet flere tilbud på den aktuelle opgave, er det værd at overveje at vælge en murer der er medlem af Byg Garanti. Dermed har du din sikkerhed for, hvis der skulle opstå twist, misforståelser, skader eller sjusk i forbindelse med arbejde. Her er du dækket op til 100.000 kr, hvilket sætter dig i en bedre situation. Det er som regel en smule dyre, men det kan være godt givet ud. 

Vi har her fundet en pålidelig og kompetent murervirksomhed, som sætter en stor ære i sit håndværk og arbejde. Du kan besøge virksomheden hos https://www.danvidar.dk/.

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen