Sådan vælger du og udskifter musikken i din jukebox

Hjem » Sådan vælger du og udskifter musikken i din jukebox

Hvis du har en jukebox stående, så kan det være en udfordring i sig selv at beslutte, hvad der skal være af musikudvalg i den.

Og nu håber vi ikke, at vi skuffer dig, men vi vil ikke give dig en vejledning til, hvordan du fysisk udskifter musikken i jukeboxen, for det kommer blandt andet an på typen, om det er CD’er, LP’er eller andet, så det er nok mere værd her at søge efter modellen på din jukebox for at finde den vejledning, hvis du ikke allerede har din brugsvejledning liggende.

Vi vil nærmere tale om, hvornår du skal vælge at udskifte musikken, og det er jo lidt svært at sige, men hvis vi siger, at jukeboxen er dit eget brug derhjemme, ved fester og lignende, så er der ikke den store grund til at udskifte musikken så tit.

Er din jukebox derimod en, der står på en bar, bodega, værtshus eller andet, så kan det være en smart idé at gøre det jævnligt såsom en gang hver anden eller tredje måned.

Du behøver dog ikke udskifte al musikken hver gang, og noget kan du indføre igen, for hvis kunderne kommer retur for at høre nogle bestemte numre, så duer det heller ikke, at de forandrer sig for tit.

Valget af musik er nok lidt sværere og så alligevel ikke. Selv folk med outreret musiksmag forventer nogle numre, som de kender, når de kommer på en almindelig bar, der ikke er genrebestemt, så man går ikke galt i byen med gamle danske klassikere, lidt ældre popnumre og de moderne sange.

Men hvorfor overhovedet bekymre sig om den slags, når man kan vælge jukebox udlejning i Ryslinge. Så skal du ikke tage stilling til andet end at få boxen og musikken leveret helt tilfredsstillende og hentet igen, når dette ønskes.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen