Sæbebehandling af gulve

Hjem » Sæbebehandling af gulve

Trægulve er smukke og et ret populært valg til gulve i de fleste skandinaviske hjem. Skal du derfor have en gulvbehandling i Næstved, kan det være en ide at høre om muligheden for at få sæbebehandlet det.

Generelt har trægulve den fordel, at de har lang levetid, så hvis du står, og skal have lagt helt nyt gulv, så er det uden tvivl en god mulighed. Det eneste, du skal være opmærksom på, uanset hvilken efterbehandling du vælger, er, at det skal behandles ordenligt og potentielt set skal slibes, som der kommer ridser og hakker. Afhængig af efterbehandlingen, som har til formål at beskytte træet, vil du opleve mere eller mindre vedligeholdelse. Når du skal vælge, skal du altså kigge på vedligeholdelsen, slidstyrken og ikke mindst hvilket udseende, gulvet vil få, med den valgte gulvbehandling.

Fordele og ulemper ved sæbebehandling

Når du får slebet dit gulv eller køber et nyt, vil du ofte skulle tage stilling til efterbehandlingen, og her får du muligheden for at vælge sæbe. Du ville dog også kunne vælge olie eller lak. Fordelen ved at gå med sæbe som efterbehandling er, at sæbe for det første er vildt nem at udføre selv, og dermed er det også nemt at vedligeholde det. Det er nemlig i praksis bare som at vaske gulvet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er ligegyldigt, hvilken sæbe du vælger.

En anden fordel er, at sæbe også kan bruges til at lysne dit gulv, hvilket er ret populært ift. indretning.

Den største ulempe er derimod, at man forholdsvis ofte skal gentage sæbebehandlingen for at sikre sig, at gulvet fortsat er beskyttet. Beskyttelsen vil nemlig aftage med tiden, og det er derfor en plejekrævende overfladebehandling.

Den sidste ulempe er, at det godt kan være en efterbehandling, der er mere modtagelig over for snavs og væske end andre.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen