Sig et smukt sidste farvel med de rette begravelsesblomster

Hjem » Sig et smukt sidste farvel med de rette begravelsesblomster

Når du mister nogen, er det vigtigt, at du får sagt farvel til dem på den rigtige måde. Hvad der er det rigtige, er det kun dig, der kan mærke. Men ofte involverer det, at du tager nogle smukke blomster med til begravelsen. Det bliver en måde at ære den afdøde på en sidste gang, når der er smukke blomster til at pynte kisten og efterfølgende graven. 

Det nemmeste er, at du køber begravelsesblomster, der hvor begravelsen skal foregå. Bor du ikke i den by, hvor den skal finde sted, er det smart for dig, at du bestiller nogle blomster. Dermed kan du hente dem på dagen og tage dem med til kirken. Skal du til begravelse i Nordjylland, kan du bestille begravelsesblomster i Aalborg. Det kan du for eksempel gøre på vitaeflora.dk. De har et stort udvalg af buketter, og du kan dermed nemt finde den rette, som du vil tage med. 

Det kan også være, at der er en begravelse, som du ikke har mulighed for at deltage i, men hvor du egentlig gerne vil vise din medfølelse. Der kan det også være rart for dig, at du har mulighed for at sende nogle blomster. I det tilfælde kan du finde et firma, hvor du kan bestille buketten på nettet, og de efterfølgende kan levere den for dig. Dermed kan du stadig sende blomster. 

Hvis du ikke bare skal deltage i begravelsen, men det er dig, der skal arrangere den, skal du vælge de blomster, der skal ligge på selve kisten. Du kan selvfølgelig vælge ud fra, hvad du synes er pænt, men mange vælger ud fra, hvilke blomster den afdøde godt kunne lide, eller hvad der symboliserer den afdøde.

Mange mænd har ikke nødvendigvis en yndlingsblomst, men hvis der for eksempel er en historie om, at din far gav din mor roser første gang, de var ude, er det jo smukt at mindes det ved at vælge roser til buketten på kisten. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen