Skadedyrsbekæmpelse: Undgå at få uvelkomne gæster på besøg

Hjem » Skadedyrsbekæmpelse: Undgå at få uvelkomne gæster på besøg

Det er tæt på umuligt at undgå at få skadedyr fra tid til anden på ens matrikel. Heldigvis er det fleste af dem blot et irritationsmoment og ofte er det selv muligt at fjerne dem. I andre tilfælde er det nødvendigt at få hjælp udefra og er du så uheldig at det er rotter du har fået har du pligt til at kontakte kommunen og få hjælp til at få dem fjernet.

Det skyldes at rotter udgør en sundhedsrisiko og kan overføre sygdomme fra dyr til mennesker. Det er vigtigt, at der kommer en ud og fjerner rotterne med det samme du har mistanke om at de er på din grund. 2 rotter kan på kort tid blive til flere hundrede. Du kan få hjælp til skadedyrsbekæmpelse i Rødovre, hvis du bor i det område.

Forebyg besøg

Som skrevet er det tæt på umuligt at undgå skadedyr, men der er flere ting du selv kan gøre for at undgå at de kommer. Eller at sende dem en invitation. 

Hvis du har en have med frugttræer, så fjern med det samme nedfaldsfrugter. Det er mad for mange skadedyr. Har du en kompostbunke, så smid udelukkende ukrudt og andet grønt i komposten. Dvs. ingen madrester. 

Fugtige mørke steder er for mus og rotter et ideelt sted at bosætte sig og stifte familie. 

Gennemgå hus og garage mm. og kig efter steder, hvor der er huller. Husk rotter kan komme ind af selv den mindste sprække, også dem der sidder højt oppe. En rotte kan klatre op af selv den glatteste væg.

Det er også vigtigt at sikre at din del af kloaksystemet er i orden og der ikke er et hul. Er du i tvivl så kontakt en autoriseret kloakmester og få ham til at lave en TV-inspektion. Få kan også til at sætte et filter på den del af kloakken der fører op til huset.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen