Sprogundervisning for børn og unge på sprogskole i Hellerup

Hjem » Sprogundervisning for børn og unge på sprogskole i Hellerup

Lider dit barn af problemer i skolen – for eksempel koncentrations besvær? Oplever du, at dit barn halter efter sine jævnaldrene, hvad angår kundskaber som for eksempel sprog eller matematik – og kniber det samtidig med selvtilliden? Så kan du overveje at lade barnet tilmelde Studyhouse & FEGU Hellerup.

Hvad er Studyhouse & FEGU Hellerup?

Studyhouse & FEGU Hellerup er oprindeligt grundlagt af René Steffensen på Nørrebro under navnet FEGU Nørrebro. René Steffensen havde forinden deltaget i grundlæggelsen og opstarten af det allerførste FEGU, som havde sin beliggenhed i Ravnsborggade.

Studyhouse & FEGU Hellerup er en privat institution beliggende på Bernstorffsvej i Hellerup, som henvender sig til børn og unge på alle klassetrin – fra børnehaveklassen og folkeskolen til og med gymnasiet. Hos Studyhouse & FEGU Hellerup kan barnet eller det unge menneske modtage supplerende undervisning, som bibringer en øget viden om – og forståelse af – indlæring, et udvidet ord forråd, træning i praktisk anvendelse af diverse studie metoder og en afklaring omkring studie- og indlærings problemer.

Hos Studyhouse & FEGU Hellerup anvendes de nyeste metoder til opklaring af indlærings vanskeligheder, koncentrations besvær og manglende lyst til at lære hos elever og studerende. Disse metoder er baseret på grundig research, som kan afdække hvorfor nogle børn og unger vægrer sig ved læring og så at sige ”flygter” fra stoffet. Ved operationalisering af denne research er det muligt, at tilvejebringe metoder, som kan vække de studerendes interesse for et givent emne, og dermed fremme læringen og styrke evnen til at fokusere og optage stof.

Sprogskole hos Studyhouse & FEGU Hellerup

Blandt de større fokus områder hos Studyhouse & FEGU Hellerup finder du sprog undervisningen. Når du tilmelder dit barn sprogskole hos Studyhouse & FEGU Hellerup, kan du forvente undervisning i mindre hold af højst 3 – 5 individer, hvilket medfører et minimum af distraktion og fremmer koncentrationen. Eleverne vil få styrket deres sproglige evner såvel som selvtilliden, idet fremskridtene vil ske hurtigt og sikkert. Du kan få mere information på https://fegu-hellerup.dk/ 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen