Stop smittespredning af virus med en feberscanner

Hjem » Stop smittespredning af virus med en feberscanner

Særligt år 2020 har været præget af corona-virussen. Den har haft stor betydning for hele Danmark. Virussen eskalerede i marts måned, hvor man blandt andet var nødt til at lukke landet ned. Det har haft store konsekvenser for både private familier og virksomheder både økonomisk og i forhold til det sociale. Derfor har det været altafgørende at man både selv eller som virksomhed har været gode til at stoppe smittespredningen, så det ikke udvikler sig mere end det allerede har gjort. 

Det kan være svært at mærke om man har feber eller bærer virussen ved en individuel vurdering. Derfor er der udviklet produkter og løsninger for at opspore virussen og forebygge smitten. Det er blandt andet her mundbindet og masken kommer din i billedet. Herudover er der udviklet en smart en feberscanner, som mange virksomheder benytter sig af for at sikre sig at medarbejderne ikke er smittet på arbejdspladsen. 

Hvordan virker feberscanneren?

Ifølge WHO er feber i over 80 % tilfælde et af de symptomer der er gældende, hvis man er blevet smittet af coronavirussen. Derfor er det en god ide at tjekke om medarbejderne har feber, når de møder ind på arbejdspladsen. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp fra en feberscanner. En feberscanner er særligt udviklet med henblik på at opspore coronavirussen. Det vil sige, at du kan få sprittet dine hænder samtidig med at du bliver scannet for feber på bare 1 sekund. Det kan dermed ikke forsinke en ellers arbejdsproces, hvor man naturligvis løbende spritter sine hænder af. 

Hvor kan du købe en professionel feberscanner?

Er du på jagt efter en feberscanner til din arbejdsplads, kan du med fordel vælge feberscanner.dk. De har udviklet en feberscanner med spritte-station. Her er der en indbygget persontæller som gør, at du kan se om alle medarbejderne er blevet scannet, når de møder ind på arbejdspladsen. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen