Topkapning kan give en bedre udsigt

Hjem » Topkapning kan give en bedre udsigt

Forestil dig, at du bor i den jyske hovedstad, Aarhus, hvor du har en terrasse ud til haven, og der er sådan set også havudsigt, men det er alt for længe siden, du har set havet fra terrassen.

Hvordan kan det så være?

Det er fordi, at du i din have har nogle træer, som der er vokset godt og grundigt i vejret, som træer nu gør, så deres toppe er begyndt at skygge for udsigten.

Du har overvejet at fælde de træer, men du er sådan set glade for dem, for nede i haven skygger de herligt for solen, og du kan finde læ under dem og slå din hængekøje op mellem to af træerne, mens du har lavet en træhytte til ungerne i et af de andre træer.

Men du savner den udsigt fra terrassen. Heldigvis kommer du så på, at topkapning i Århus nok er løsningen.

Få udsigten retur med topkapning 

For der er jo ingen grund til at fælde træerne, når man bare kan nøjes med at få kappet lidt af toppene af dem, der lige skærmer mest for udsigten.

Det er trods alt nemmere, end at du skal hen at beskære træernes grene, inden du fælder dem og eventuelt skal bruge stubfræsning for at fjerne alle beviser for, at der har været træer her.

Topkapning er hurtigere, og det er også billigere end at skulle hen at fjerne træerne helt.

Måske vil dine naboer også sætte pris på den løsning, så de kan få en bedre udsigt; måske er de trætoppe endda på vej over til naboen!

Og bare rolig: Træerne skal nok vokse videre opad igen, som træer jo gør, så du kan få toppene igen på et tidspunkt.

Bliver du så igen træt af dem, så kan du bare vælge topkapning igen – og igen!

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen